Ekbackens Kattpensionat

The Summer Huts

Sommargård med eget hus - lämpar sig för alla katter över året

The Summer Huts (1-4 katter) är fyra trevliga sommargårdar som är öppna under sommaren. Varje sommargård har ett eget ombonat två-våningshus. På varje våning finns fönster och mjuka Lupusfällar samt Iglobäddar.
Två-våningshuset är isolerat och har två egna mindre in/utgångar som katterna använder, detta gör att ljud utifrån hörs minimalt i huset så att katterna kan relaxa/sova inomhus utan att bli störda om dom vill det, samt att frisk luft kan cirkulera i huset. Katterna äter och dricker samt går på lådan på bottenvåningen inne i huset. Det finns även en vanlig dörr på huset som används vid städning mm.

Sommargården har flera hyllplan på olika höjder, stubbar och klöspelare samt utkik åt alla väderstreck. Över sommargårdarna är det helt plasttak som ger 44% ljusinsläpp. Sommargårdarna har dubbla nät för god säkerhet samt nattbelysning som styrs av skymningsrelä. Längst ner finns träribbor monterade som stänger ute blåst eller regn, det finns även markiser som vi kan reglera för sol och vind.
Varje sommargård är 12 kvm och även här finns videoövervakning.

Vi rekommenderar att man bokar fler än 1 katt vid en längre vistelse då sommargårdarna har en mycket avslappnad atmosfär vilket kan upplevas som lite väl stillsamt, speciellt för yngre katter.