Ekbackens Kattpensionat

Fotografering

Vi fotograferar alla våra nya kattgäster och lägger upp bilderna på vår webbsida (bilder).
Vi vet att många vill se hur katterna har det under sin vistelse, därför har vi fortsatt med fotograferingen och lagt in det som en permanent aktivitet på vårt kattpensionat. Bilderna publiceras löpande på webbsidan, Ibland kompletterar vi med bilder om de tagna bilderna blivit suddiga, så kika gärna in emellanåt.

  • Vi tar i regel inte bilder på katterna de första dagarna på vistelsen om det visar sig att katten/katterna behöver längre tid att installera sig ordentligt i den nya miljön.

  • I vissa fall väljer vi att endast ta 1 bild om det visar sig att katten reagerar starkt eller om det är en mycket försiktig och tillbakadragen katt.

  • I vanliga fall brukar vi ta 3-4 bilder per rum/vistelse. Katter med längre vistelse (tre veckor och längre) tar vi fler bilder på vid olika tillfällen.

  • Vi försöker att ta bilder på enbart katterna - men ibland syns även våra händer och fötter på bilderna :-)

  • Av säkerhetsskäl namnger vi inte katterna på bilderna.

Det förekommer också att vi lägger upp fler bilder på någon eller några kattgäster där bilderna visar på hur våra kattrum och uteplatserna fungerar och ser ut.

Vissa bilder använder vi på vår webbsida och på Facebook - om du som kattägare vill kopiera bilder på din katt/katter, så går det naturligtvis bra att göra det.