Ekbackens Kattpensionat

The Cottage

Lämpar sig för alla katter men är anpassad för kattungar, äldre katter och katter med funktionsnedsättning.

Rum och uteplatser i The Cottage fungerar bra för alla katter, men är särskilt lämpade för kattungar, äldre katter och katter med funktionsnedsättning. Tempot är också lite lugnare här varför The Cottage kanske är att föredra för katter som är mycket försiktiga.
The Cottage har 2 Deluxe rum (1 katt) och 2 Deluxe sviter (1-3 katter). Alla rum har fönster och standard takhöjd med tillhörande stor uteplats med helt plasttak som ger 44% ljusinsläpp.
Rummen har stora fönsterbänkar, vägghyllor, ramper och tripp-trapp-trull möbler med Lupusfällar samt klöspuckel och klöspelare. På dagen har vi radion på svag volym - vi brukar oftast spela Lugna favoriter.
Armaturen i kattrummen har skyddskåpa och elsladdar är monterade så att katterna inte kommer åt att bita eller riva på dessa. Rummen är uppvärmda med elradiatorer som har skyddsram/nät monterade framför, så att katterna inte kommer åt att bränna sig. Det finns eldriven ventilation i katthuset för luftcirkulationen. Nattbelysning är tänd inne nattetid.
Uteplatserna har spännande fasta ramper och hyllor samt stubbar. Lupusfäll finns utplacerad även här så att katterna sommartid kan vila eller sova utomhus om dom vill det. Under sommaren är altandörrarna uppställda på vid gavel, och katterna kan gå in och ut som dom vill. Kattlucka finns installerad i altandörrarna och kan användas av de katter som är vana vid lucka.
Katthuset och uteplatserna har videoövervakning.
The Cottage - Deluxe rum (1 katt) - Rum: 4,50 kvm samt utegård: 10,00 - 12.00 kvm = 15 kvm
The Cottage - Deluxe svit (1-3 katter) - Rum: 6,00 kvm samt utegård: 12,00 kvm = 18 kvm

The Cottage går endast att boka för vistelse under sommaren.