Om oss

Vi som driver och sköter kattpensionatet heter Eva och Thorbjörn. Kattpensionatet drivs på heltid och ligger på vår gård där vi också bor. Därför finns vi alltid tillgängliga för våra kattgäster 24/7.
Vid högsäsonger är vi fler som arbetar på kattpensionatet.

Vårt stora intresse för djur och djurvälfärd har skapat en bred och genuin erfarenhet av olika djur och djurskötsel - allt från hästar till små möss.

Vi har bland annat arbetat som djurskötare för sällskapsdjur - hundar och katter -  och på 4H gård med gårdens olika djur samt  varit aktiva och hjälp till ideellt med skadade vilda djur på Viltjouren.

Vi har egna katter och hundar här på gården som tillsammans med oss bildar vår familj.

Eva
driver idag ideellt tillsammans med andra aktivister, organisationen ESDAW - European Society of Dog and Animal Welfare - en organisation som i huvudsak arbetar med EU-politiska djurskyddsfrågor.

Att katten mår bra under sin vistelse hos oss är det mest betydande - vår filosofi ligger inom djurrätt och djurvälfärd vilket innebär att djuren alltid kommer i första hand.

Det gäller våra egna djur och andras djur - tama djur eller vilda djur. Djurens välmående är alltid prioriterande hos oss - djur är kännande varelser <3