ESDAW

ESDAW

Djurs behov och välbefinnande har alltid varit viktigt för mig - därför arbetar jag idag ideellt och på fritiden med djurvälfärd i organisationen ESDAW - European Society of Dog and Animal Welfare, en organisation jag startade 2011. Vi är idag fler personer från olika delar av Europa som arbetar ideellt med ESDAW och då  huvudsakligen med lagstiftningar och direktiv på EU-nivå.
 

ESDAW Hemsida är en informationssida där vi vill uppmärksamma så många som möjligt - medborgare, företag, regeringar och EU - om situationen för djur i Europa och omvärlden - vi vill på så sätt bilda opinion och påverka till bättre djurvälfärd.
 

Besök gärna ESDAW-hemsida för att få en större insikt i hur djuren lever i andra länder i Europa och världen - sidor med # innehåller grafiska bilder och filmer - är du känslig ska du inte besöka dessa sidor. Vi har ofta Petitioner på ESDAW-hemsida som du kan skriva på och på så sätt vara med och påverka för en bättre djurvälfärd.
ESDAW webbsida har över 600.000 unika besökare från hela världen och 153.000 likes/följare på facebook.

ESDAW facebook - uppdaterad i stort sätt dagligen.

www.esdaw.eu - en informationssida om djurvälfärd - uppdateras ständigt.
www.esdaw-eu.eu - en informationssida om EU och den Europeiska djurvälfärden.
Twitter: ESDAW_Europe

 

Om du vill veta mer om något specifikt ämne när det gäller djurs situation i Sverige, Europa och omvärlden, eller vill engagera dig mer, är du alltid välkommen att höra av dig. /Eva

Många gånger kommer pälsdjursdetaljer på katt- och hundleksaker (även detaljer på kläder) - från pälsdjursfarmer ända så långt ifrån som Kina, Korea och andra Asiatiska länder. Dessa länder har hund- och kattuppfödning (och andra djur) för päls och köttproduktion - djuren lever under mycket plågsamma förhållanden och avlivas på grund av tradition mycket grymt.

Visste du tex att Europa är världens största pälsdjursproducent och att världens största auktionshus för skördade pälsar finns i Danmark? - mer information om detta finns att hämta på ESDAW