Vi arbetar med uppdateringar på Hemsidan, viss text och sidor kan därför påverkas.

Ekbackens kattpensionat är ett unikt och trivsamt kattpensionat som våra gäster gärna återkommer till.

Det är viktigt att man som kattägare känner trygghet att lämna bort sin katt. Vi tar hand om din katt på bästa sätt när du behöver kattpassning.


Vi har rymliga rum med tillhörande stora utomhusrastgårdar och ett stort engagemang i vår verksamhet - för oss är katternas trivsel det viktigaste.

 

Alla våra rum har (10-22 kvm) stora utomhusrastgårdar direkt från rummet.

På Ekbackens Kattpensionat lägger vi ner mycket tid på katternas vistelse - vi ser inte vårt kattpensionat som en förvaring, utan som en trivsam och rolig semestervistelse för katten - vi vill att katterna ska känna förtroende för oss och ha en avslappnad och trevlig vistelse - äta gott, leka, vila och uppskatta den nya miljön.

Vi driver vårt kattpensionat på heltid, vilket innebär att vi arbetar och finns till för katterna 24/7, när pensionatet är öppet

Vi finns i Färentuna (Ekerö kommun), strax utanför Stockholm i underbar lantlig miljö - här har vi skapat ett semesterparadis för din katt ♥

 Du kan åka bil eller buss - direkt till oss. Välkommen !

 

All Inclusive:
Torr- och våtfoder, friskt vatten, skålar, kattlåda, kattströ, leksaker, mysfällar, klös- och klättermöjligheter,
lek & bus
 pyssel, mys och
kärlek.

Ekbackens Kattpensionat har tillstånd av Länsstyrelsen, enligt paragraf 16 i djurskyddslagen att bedriva kattpensionat - alla våra kattrum och rastgårdar är besiktigade och godkända.

Ekbackens Kattpensionat 
- om katten själv får välja
-

Dagens väder ........

klart.se

Koltrast (Turdus merula) är Sveriges nationalfågel - läs mer

Här sätter du på eller stänger av fågelsången.