The Summer Huts

The Summer Huts - sommargård med eget hus - lämpar sig för alla katter som är över året

The Summer Huts är fyra trevliga sommargårdar som är öppna under sommaren. Varje sommargård har ett eget ombonat två-våningshus. På varje våning finns fönster och mjuka Lupusfällar samt Igloobäddar.

Katterna äter och dricker samt går på lådan på bottenvåningen inne i huset. Om det är fler än 2 katter så ställer vi vid behov även mat -och vattenskålar i sommargården.

Två-våningshuset är isolerat och har två egna mindre in/utgångar som katterna använder, detta gör att ljud utifrån hörs minimalt i huset så att katterna kan relaxa/sova inomhus utan att bli störda om dom vill det, samt att frisk luft kan cirkulera i huset. Det finns även en vanlig dörr på huset som används vid städning mm.

Sommargården har flera hyllplan på olika höjder, stubbar och klöspelare samt utkik åt alla väderstreck. Över sommargårdarna är det helt plasttak som ger 44% ljusinsläpp. Sommargårdarna har dubbla nät för god säkerhet samt nattbelysning som styrs av solur.

Längst ner finns även träribbor monterade som stänger ute blåst eller regn, det finns även markiser som vi kan reglera för sol och vind. Varje sommargård är 12 kvm. The Summer Huts har Videoövervakning.

The Summer Huts (1-4 katter) är öppna mellan 15/6 och 15/8.
Länkar till - pris och bokning