The Summer Huts

The Summer Huts - sommargård med eget hus - lämpar sig bäst för 2 eller fler katter som är över året

The Summer Huts är fyra sommargårdar med eget isolerat två-våningshus. Varje sommargård delar på ett ombonat parhus. På varje våning finns fönster och mjuka Lupusfällar samt Igloobäddar.

Katterna äter och dricker samt går på lådan på bottenvåningen inne i huset. Om det är fler än 2 katter så ställer vi även mat- och vattenskålar i sommargården.

Parhuset har två egna mindre in/utgångar som katterna använder, detta gör att ljud utifrån hörs minimalt i huset så att katterna kan relaxa/sova inomhus utan att bli störda samt att frisk luft kan cirkulera i huset. Det finns även en vanlig dörr på huset som används vid städning mm.

Sommargården har flera hyllplan på olika höjder, stubbar och klöspelare samt utkik åt alla väderstreck. Över sommargårdarna är det helt plasttak som ger 44% ljusinsläpp. Sommargårdarna har dubbla nät för god säkerhet samt nattbelysning som styrs av solur.

Längst ner finns även träribbor monterade som stänger ute blåst eller regn, det finns även markiser som vi kan reglera för sol och vind. Varje sommargård är 12 kvm.

Då katterna vistas i en naturmiljö kan det vara lämpligt att boka katter som har tidigare vana av att vara utomhus.

The Summer Huts finns i large (1-4 katter) och är öppna mellan 15/6 och 15/8.
Länkar till - pris och
bokning