The Barn

The Barn - passar alla katter över 4-5 månader och speciellt bra för aktiva raser/katter

The Barn är ett modernt katthus som är specialdesignat för kattens naturliga behov. Katter vill gärna kunna spana tryggt från högre höjd och därför har vi byggt med öppen planlösning där takhöjden använts maximalt - vi har därmed kunnat bygga flera etage med utkiksplatser för span - när man bygger för katter ska man inte bara tänka i kvadratmeter utan även i kubikmeter.

The Barn har 21 juniorsviter och 3 ambassadörsviter med tillhörande stora utomhusrastgårdar som har spännande fasta lekmöbler, ramper och hyllor. Rastgårdarna har helt plasttak som ger 44% ljusinsläpp. Varje kattrum och rastgård har dubbla nät för god säkerhet.

Ovanför varje altandörr finns utomhusbelysning som är tänd nattetid så att rummet blir svagt upplyst på natten.

Rastgårdarna har också en populär relaxavdelning med Biabädd och Lupusfäll där katterna kan välja att vila eller sova under den varmare årstiden. Under sommaren är altandörrarna uppställda på vid gavel, och katterna kan gå in och ut som dom vill. Alla rastgårdar har utsikt över härligt naturlandskap.

Katter är nyfikna av naturen och vill gärna kunna lokalisera var olika ljud kommer ifrån, därför finns det möjligheten att spana åt alla håll - både inne och ute.

Inomhus finns flera hyllor och klätter/klöspelare och på alla etagen finns utkiksplatser där katterna kan spana ut över omgivningen. På hela första stora vilovåningen finns en mjuk Lupusfäll där katterna vilar eller sover. Armaturen i kattrummen har skyddskåpa och elsladdar är helt dolda under metallskåpa så att katterna inte kommer åt att bita eller riva på dessa. Det finns två kraftiga eldrivna ventilationer i katthuset för god luftcirkulation.

Katthuset har golvvärme och håller i genomsnitt 20-22 grader varmt året om. Katthus och rastgårdar har Videoövervakning.

Vi har högtalare monterade i mitten av katthuset så att alla katter får samma volym när vi spelar Absolute Chillout (oftast) på svag volym dagtid.

Reservation: Ambassadörsviten är i första hand tänkt till 3-6 katter eller 2-6 katter med längre vistelse än 3 veckor. Bokar man 2 katter i Ambassadörsviten för kortare vistelse och vi får en förfrågan om en bokning för fler katter eller om förfrågan gäller för en längre vistelsen, kan en kortare bokning för 2 katter eventuellt bli flyttad till en Juniorsvit.

Mått:
The Barn - Juniorsvit (1-3 katter) - Rum: 4,50 kvm samt utomhusrastgård 11 kvm = 15,50 kvm
The Barn - Ambassadörsvit (2-6 katter) - Rum: 9 kvm samt utomhusrastgård 22 kvm = 31 kvm

 Länkar till - pris och bokning

The Barn - Juniorsvit

The Barn - Juniorsvit

The Barn - Juniorsvit

The Barn - Juniorsvit

The Barn - Juniorsvit - utomhusdel till rummet

The Barn - Juniorsvit - utomhusdel till rummet

The Barn - Juniorsvit - utomhusdel till rummet

The Barn - Juniorsvit - egen relaxavdelning utomhus

The Barn - Ambassadörsvit

The Barn - Ambassadörsvit

The Barn - Ambassadörsvit

The Barn - Ambassadörsvit

The Barn - Ambassadörsvit - utomhusdel till rummet

The Barn - Ambassadörsvit - egen relaxavdelning utomhus