Våra öppettider

Katthusen är öppna de dagar då vi har bokade/inplanerade in- och utcheckningar:

  • LÄMNA mellan 19.00 - 20.00  (onsdag & lördag stängt)
  • HÄMTA mellan 15.00 - 16.00  (onsdag & lördag stängt)  

Vi vill inte att man kommer andra tider än de tider som gäller för lämning och hämtning. Många av våra nyanlända kattgäster reagerar starkt på nya människor och röster  - om  barn följer med till katthusen, är det viktigt att man informerar barnen om att prata tyst.

Om du har snö på skorna vintertid, så vill vi inte att snön "stampas" av inne i katthusen utan att man i så fall gör det innan man går in.

 

Pensionatet har stängt för lämning/hämtning samt besök alla onsdagar och lördagar samt vissa "röda dagar". September/oktober har pensionatet vanligtvis semesterstängt - se planeringskalendern
 

BESÖK
Då vi har väldigt många bilder och mycket information på vår Hemsida, så brukar det räcka för att få en sammantagen bild av vårt Kattpensionat och vår verksamhet. Vi har många nöjda och återkommande gäster.

Vill du ändå besöka oss hänvisar vi i första hand till Öppethus som annordnas 1-2 gånger per år (se planeringskalender), i annat fall kontakta oss för att boka in tid och besöksdag.


Vi tar inte emot oanmälda besök.

Runt själva bostadshuset är vår privata sfär och inhägnat område med grind - våra hundar är oftast lösa där - du skall därför inte gå in där utan att först ha kontaktat oss.