Lämna och hämta

Det finns alltid personal i katthusen när vi har bokade/inplanerade in -och utcheckningar: Under in -och utcheckningstiderna gäller Drop-in.

Från Brommaplan tar det ca: 30 minuter till oss vid normal biltrafik.

Många av våra nyanlända kattgäster reagerar starkt på nya människor, ljud och röster  - om  barn följer med till katthusen, är det viktigt att man informerar barnen om att gå och prata tyst.

Om du har snö på skorna vintertid, så vill vi inte att snön "stampas" av inne i katthusen utan att man i så fall gör det ute på marken (ej altan).

 

Vissa dagar under storhelger (röda dagar) kan det vara stängt för lämning/hämtning.
Vi aviserar alltid om detta i
planeringskalendern.

Observera att vi har FASTA tider för in- och utcheckning - eftersom tiderna är konstanta i bokningsprogrammet.
Under högsäsong har vi ingen möjlighet att anpassa oss efter specifika önskemål om tider.  Som kund och gäst ska man därför försäkra sig om att bokade datum och tider kan hållas med tanke på restider, flyg etc. Detta eftersom det oftast kommer ny gäst till kattrummet samma dag.

Mellan klockan 16.00 - 19.00 skall kattrummen alltid vara tillgängliga för personal och städning dvs gästen skall ha lämnat kattrummet senast klockan 16.00 om inget annat är överenskommet.

Transportservice

Vi samverkar med Husdjurstransporter.

  • Hämtning av katt/katter i hemmet - lämning till oss mellan 18.00-21.00.
  • Hämtning hos oss - lämning av katt/katter i hemmet mellan 10.00-16.00.
Exakt tid bestäms efter att du har beställt transport av Husdjurstransporter. Meddela oss om du använder dig av transportservice så att vi kan planera in rätta tider för hämtning och lämning.