Lämna och hämta

Mellan dessa tider finns vi alltid i katthusen när vi har bokade/inplanerade in- och utcheckningar:

Från Brommaplan tar det ca: 30 minuter till oss vid normal biltrafik.

Onsdagar och lördagar är det alltid stängt för lämning/hämtning och besök.
Under vissa storhelger (röda dagar) är det också stängt för lämning/hämtning.
Vi aviserar alltid om dessa dagar i
planeringskalendern.

Observera att vi har FASTA tider för in- och utcheckning - eftersom tiderna är anpassade till bokningsprogrammet har vi ingen möjlighet att anpassa oss efter specifika önskemål om tider.  Som kund och gäst ska man därför försäkra sig om att bokade datum och tider kan hållas med tanke på restider, flyg etc.
Mellan klockan 16.00 - 19.00 skall kattrummen alltid vara tillgängliga för personal och städning dvs gästen skall ha lämnat kattrummet senast klockan 16.00.

Transportservice
Vi samverkar med Husdjurstransporter. Hämtning av katt/katter i hemmet/lämning till oss mellan 18.00-21.00.
Hämtning hos oss/lämning av katt/katter i hemmet mellan 12.00-16.00. Exakt tid bestäms vid bokningen av kattrum/vistelsen. Du bokar själv och prisuppgifter för resan (enkel eller t&r) lämnas av Husdjurstransporter. Meddela oss om tider. Självklart kan man som kattägare följa med transporten, men då gäller ordinarie lämnings- och hämtningstider (se ovan).

Inför vistelsen

Svara på frågeformuläret som vi skickar till dig samma vecka som ankomst så att vi får lite förhandsinformation om din katts/katters behov.

Ta gärna med en favoritfilt och några leksaker som katten/katterna gillar hemma - du kan även ta med bäddar, klösträd och andra saker som delvis kan ställas i uterastgården. Vi vill dock inte att du tar med dig egen kattlåda/sand och skålar eftersom vi har egna rutiner vad det gäller hygien, diskning och städning etc.

  • Ta med giltigt vaccinationsintyg (vaccinering bör ej ske senare än 14 dagar före ankomst så att katten hinner bygga upp sitt immunförsvar).
  • Se till att din katt/katter som vistas utomhus och är goda jägare är avmaskade någon vecka innan ankomst om det är mer än 4-6 månader sedan du avmaskade sist.
  • Kontrollera öron och päls på din katt/katter så att den inte har öronskabb eller ohyra.
  • Vi vill att du ser till att katten/katterna inte har tovor i pälsen när den kommer till oss.
  • Du behöver inte klippa klorna, vi vill gärna att våra gäster ska kunna klättra och klösa under vistelsen.
  • Använd inga sk spot-on produkter på katten/katterna strax innan ankomst.
  • Vi vill att du transporterar din katt/katter i transportbur/väska - låt katten/katterna vara kvar i bur/väska till de ska installeras i kattrummet.
  • Vi vill gärna att du är med och installerar katten/katterna vid inlämnandet, men att du inte dröjer kvar för länge.
  • Vi vill att du tar av eventuella halsband och selar innan katten lämnas i kattrummet. Detta gäller även fästingshalsband.