Covid-19

Under Corona pandemin har vi sänkt avbokningstiden till 4 dagar före incheckning så att du hinner med att avboka om det skulle behövas.

På grund av Covid-19 så har vi ändrat lite på våra rutiner på kattpensionatet.

Så länge som social distans råder så vill vi ha så liten trafik som möjligt i katthusen, vi uppskattar därför om man kommer ensam och checkar in/ut sin katt/katter. Om det är fler som kommer samtidigt för att lämna eller hämta, tänk på att hålla avstånd.

1. Parkera på nya parkeringsplatsen (direkt vänster efter grindöppningen). Ta med katten/katterna i transportburen, och promenera sedan till katthusen via plattlagd promenadväg markerad med Ekbackens Kattpensionat.

2. Gå in till The Barns reception (kortsida/skylt/vit dörr). Lägg vaccinationskortet på den lägre bänken vid receptionen.

3. Vi kommer att befinna oss bakom receptionsdisken under tiden du installerar din katt/katter (social distans).

4. Efter du har lagt vaccinationskortet vid receptionen går du vidare in i katthuset och letar upp rummet med din katt/katters namn. Installera din katt/katter i rummet (stäng dörren till kattrummet) men öppna INTE ut till rastgården.

 

5. Vi uppskattar om man installerar snabbt. Lämna eventuell egen mat mm utanför kattrummet. Lämna kvar transportburen i rummet. När du är klar, hämtar du vaccinationskortet vid receptionen där vi även kan svara på frågor mm.


6. Om du har bokat rum i The Cottage eller Summer Huts, så väntar du kvar i The Barns reception, så hjälper vi dig.

7. Efter incheckningarna, går vi (personalen) in i rummet och ger vatten/mat med mera till katten/katterna och hälsar så klart välkommen. Återkommande gäster brukar i regel kunna gå ut direkt på kvällen i sin utomhusrastgård, men vi vill först se att katten/katterna inte är stressade av resa, ny miljö, etc.

8. Vid utcheckning anmäler du dig i receptionen och hämtar sedan din katt/katter själv i rummet. För rummen i The Barn, brukar vi sommartid oftas ha katten/katterna i utomhusrastgården vid utcheckningen. Det är lättare att hämta dom där. Om katten/katterna just för tillfället är högt upp i rummet så finns det stege att använda.