Covid-19

På grund av Covid-19 så har vi ändrat lite på våra rutiner på kattpensionatet.

Så länge som social distans och allmänna rekommendationer råder så vill vi ha så liten trafik som möjligt i katthusen, därför får bara 1 person (max 2 personer) komma in i katthusen och checka in/ut sin katt/katter - tänk på att hålla avstånd.

1. Parkera på parkeringsplatsen (direkt vänster efter grindöppningen). Ta med katten/katterna i transportburen och promenera sedan till katthusen via plattlagd promenadväg markerad (portal/grindöppning) med Ekbackens Kattpensionat.

2. Gå in till The Barns reception (kortsida/skylt/vit dörr). Ta på munskydd som finns på bord vid entré/receptionen.

3. Lägg vaccinationskortet på bänken vid receptionen. Vi kommer att befinna oss bakom receptionsdisken under tiden du installerar din katt/katter.

4. Efter du har lagt vaccinationskortet vid receptionen går du vidare in i katthuset och letar upp rummet med din katt/katters namn. Installera din katt/katter i rummet (stäng dörren till kattrummet) men öppna INTE ut till rastgården.

 

5. Vi uppskattar om man installerar snabbt. Lämna eventuell egen mat mm utanför kattrummet. Lämna kvar transportburen i rummet. Stäng luckan om katten/katterna har lämnat väska/bur, annars låt katten/katterna vara kvar i väskan/buren med öppen lucka.

- När du är klar, hämtar du vaccinationskortet vid receptionen där vi även kan svara på frågor mm.


6. Efter incheckningarna, går vi (personalen) in i rummet och ger vatten/mat med mera till katten/katterna och hälsar så klart välkommen. Återkommande gäster brukar i regel kunna gå ut direkt på kvällen (om årstiden tillåter) i sin utomhusrastgård, men vi vill först se att katten/katterna inte är stressade av resa, ny miljö, etc.

7. Vid utcheckning anmäler du dig i receptionen och hämtar sedan din katt/katter själv i rummet.  Om katten/katterna just för tillfället befinner sig högt upp i rummet så finns det stege att använda.


8. Om du har bokat rum i The Cottage eller Summer Huts, så väntar du kvar i The Barns reception, så hjälper vi dig.