Boka plats

Här nedan (skrolla ner) kan du själv boka plats i vårt bokningsformulär.

När du bokar plats i bokningsprogrammet läggs en blockering så att andra inte kan boka samma rum/period. Därför är det viktigt att du kontaktar oss omgående om bokningen blivit felaktig eller behöver justeras.

Du måste meddela oss om du kommer senare datum för lämning respektive tidigare datum för hämtning - bokat pris är dock det samma.


Ombokningar (ändra datum) görs manuellt av oss - du måste därför kontakta oss per mail om du behöver ändra datum.

Kontakta oss omgående om du inte har fått någon bokningsbekräftelse direkt efter bokning till angiven e-mailadress. Kontrollera också din skräpkorg. Även om du av någon anledning inte fått någon bokningsbekräftelse vid en fullständig bokning, ligger bokningen med betalningsskyldighet alltid kvar om den inte avbokas.
  • Minsta antal dygn som går att boka är 3 nätter (Sommarkollo & Vinterkollo gäller minst 4 nätter) och närmast inpå 3 dagar innan incheckning - behöver du boka närmare inpå incheckningdatum, ring oss för bokning/bekräftelse. 
  • Skarvning (skarva ihop till en hel vistelse) Om det saknas något/några datum för att få till en hel vistelse - hör av dig så kanske det går att lösa genom att vi kollar internt i bokningsschemat. Gå också gärna in regelbundet härnedan och kolla om det uppkommit ledig plats - det brukar bli en hel del förändringar innan sommaren.
  • Om man har fler katter och som inte fungerar obehindrat tillsammans hemma, så skall katterna bokas i separat rum - detta för katternas skull.
  • Tänk på att våra lämnings -och hämtningstider är fasta så att du har goda marginaler att passa tiden.
                      ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
Att fylla i bokningsformuläret:
1 - Fyll i datum för vistelsen - fyll i antal katter (gäster) - tryck på SÖK.

2 - Välj boendeform - Om du har två katter som ska dela rum, anger du nu 1 rum och 2 gäster (katter) - tryck på NÄSTA STEG.

3 - Fyll i uppgifterna - Ange alltid det telefonnummer och mailadress som du oftast använder. En bokningsbekräftelse med bokningsnummer skickas automatiskt direkt till din email (om du använder Hotmail, kan bokningsbekräftelsen hamna i skräpkorgen) - Tryck på BOKA NU.

Om ledig plats saknas - sök igen och använd gärna "Visa tillgänglighet i kalenderöversikt " för att se visuellt vilka datum som är tillgängliga för bokning.

Onsdagar är det alltid stängt för in- och utcheckning samt besök, varför dessa dagar inte går att boka som start eller slutdag på en vistelse. Detta kan också gälla under vissa "röda dagar". Kolla Planeringskalendern till höger ►

 
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bokat kattrum skall betalas 14 dagar före bokat incheckningsdatum: Bankgiro: 258-8812 (Tod Dot AB)

Vid betalning skall ALLTID  bokningsnumret anges  - så att vi ser vem som betalat - vi uppskattar om du endast skriver bokningsnumret vid betalningsinformationen.
 
Läs igenom våra bokningsvillkor innan du bokar.

Rumstyper: The Barn - The Cottage - The Summer Huts
GRÅ markering = rummet är ej bokningsbart. GRÖN markering = rum finns ledigt och du kan avsluta bokning på GRÅ markering (utom onsdagar).
Onsdagar går det ej att påbörja eller avsluta en bokning.

Om din katt/katter nyligen har behandlats mot smittsam sjukdom tex Giardia, måste du kontakta oss före bokning.

När du bokar plats hos oss ligger bokningen ALLTID kvar med betalningsskyldighet tills du SKRIFTLIGEN mailar avbokningen till oss och fått en avbokningsbekräftelse tillbaka för gällande bokningsnummer. Om bokning/avbokning sker 14 dagar eller senare före bokat incheckningsdatum går det inte längre att boka av och du kan då komma att krävas på hela bokningssumman även om katten/katterna inte nyttjar sin bokade plats - Våra bokningsvillkor.

I kalendern nedan hittar du information om tider med mera.

Planeringskalender